Olyan nagy bűn,ha wc papír helyett zsebkendőt használok?
Amúgy írtam,nálunk van egy kis pult,a wc előtt,csempézett.
Na ők oda rakják ki a tekercset állítva,tehát az éle,végig érintkezik a felülettel.
Apám volt,hogy oda rakta fel a redvás cipőjét,amikor a csapban mosta(egyben van a fürdővel a wc)
Mondom neki nem zavar,hogy ide rakjátok a wc papírt,törölközőt,és ide rakod a redvás cipődet,amivel az utcán belelépsz mindenbe?
Ezért viszem be a személyes dolgaimat,mert igénytelenekkel élek együtt.
Hát ez undorító!Akkor kukázhatnának is,az ilyen emberek.
Vagy,amit más otthagyott maradékot,ételt,azt is becsomagolhatnák.
Én sem teszek szóközt az írásjelek között.Szövegszerkesztőben aláhúzza hibaként,itt nem.De ennyire nem vagyok kényszeres,hogy ezek szemet szúrjanak.Nekem inkább az fura,ha "lyukak" vannak a mondatok között.
Lefogadom ezt a "szóközszabályt"sokan nem tartják be,és őszintén nekem fel sem tűnik.
A kérdésemben semmi undorító nem volt,ezek természetes dolgok.
Kíváncsi voltam rá,mások használják-e a zsepit erre a célra.
A kérdezőnek valójában mindenben igaza van. Egyet kivéve: az immunrendszerünk "trenírozása" végett nem árt egy kis kosz. Ezért nem lesz baja a legtöbb embernek ezektől a dolgoktól. A probléma csak az, ha valakinek egyszer már az eszébe jutott, hogy ezek undorító, adott esetben veszélyes dolgok, utána már nehezen tudja figyelmen kívül hagyni.
A papírzsebkendő pedig semmivel sem nagyobb eséllyel dugítja el a wc-t, mint a wc-papír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!