Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért fáj ennyire a térdem?

Miért fáj ennyire a térdem?

Figyelt kérdés
Sziasztok tavaly vastagbélgyulladást állapitottak meg nálam,azota szinte semmi komoly bajom,viszont az utobbi fél évbe iszonyatosan fáj a térdem.háziorvosom szerint a bélgyulladás miatt.de nemért mi köze a kettönek egymáshoz?amugy valami tanács a fájdalom enyhitésére? 3 krémet használtam eddig (fastum gél,dolobene gél,diclac gél) de nem igen csinál egyik se semmit :(
2010. szept. 27. 20:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Sportoltál valamit? kézilabda, foci, akármi, mert az aktív sporttól tönkremehet a térd.Nem hiszem, hogy a beleidnek ehhez köze van.
2010. szept. 27. 21:04
 2/11 A kérdező kommentje:
röplabdáztam kéziztem meg koriztam,és emlékszem egy barominagy esésre kori közben,akkor a korházba"helyrerakták a térdem" amugy olvastam hogy a vastagbélgyulladásnak köze van térdfájáshoz. megmég nemtudom mikhez. amugy köszi a választ :)
2010. szept. 27. 21:20
 3/11 A kérdező kommentje:
jaj azt elfelejtettem hogy más 2 éve nem sportolok semmit
2010. szept. 27. 21:21
 4/11 anonim ***** válasza:

Ugye te sem gondolod komolyan h van a világon bármilyen kenőcs vagy pirula ami megszünteti a fájdalmat? Azt kellene megkeresni, h mi idézte elő a fájdalmat. Ha netalán túlsúlyos vagy, akkor lehet h egyszerűen már lefáradtak a lábaid, pár kiló leadása is enyhíthet a dolgon. Kicsit már közhelyesnek hangzik, de egy vegetáriánus és lisztből készült ételekből-mentes életmód csodákra képes! Ha vastagbélgyulladásod is volt már, feltételezem hogy székrekedésed volt/van, mert azoknál szokott előfordulni a vastagbélrák. Az embernek a növényevőkhöz hasonlóan hosszú bélrendszere van, ami a növényi táplálkozáshoz alakult ki, ezért a húsok és az egyéb "nehéz" táplálék lassan emésztődik, és a sok fehérje rothadása során sok méreganyag szívódik fel a belekben. Főleg zöldséges kajákat egyél, legalább 3:1 arányban más ételekhez viszonyítva, hogy a rostok jól kitakarítsanak belülről, mert az lenne a normális, ha naponta legalább 3-4x végeznéd a nagydolgodat. :) Én a helyedben komolyan vennék egy zömében zöldségevő életmódot, mert ha az embernek tönkremennek a belei, az egész immunrendszere odalesz, és betegen nem móka az élet többé.

Térdfájás lehet még porckopástól, ami lehet megerőltetés miatt, de lehet attól is h elsavasodott a szervezeted, és ilyenkor kalciumot von ki a szervezet az egyensúly helyreállítására (fogak romlása és csontritkulás alakul ki). Javaslom h nézesd meg az orvossal a véred pH értékét és ha el van savasodva, zöldség-diéta ismét a javaslat, mert csak az képes helyreállítani az egyensúlyt. Az ételed legyen a gyógyszered!

2010. szept. 27. 21:39
 5/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ.amugy nem vagyok tulsulyos söt:S kevesebb is a kelleténél...a nagydolgomat pedig van h egynap egyszer sem végzem:S igyekszem a vastagbélgyulladás miatt egészségesen táplálkozni mer muszály.amugy a vérvételen amu multhonapban volt leginkább a pajzsmirigy alulmüködésre figyelmeztettek nagyon rossz lett annak az értéke.uh a háziorvos aztmondta h ez valószinü a vastagbélgyulladás miatt let ilyen és h 2 honap mulva meg kell ismételni a vérvételt.
2010. szept. 27. 22:04
 6/11 anonim ***** válasza:

Fogyasszal gyogynoveny teakat, amit a panaszaid alapjan tudod megvasarolni,

tehat elmesz egy patikaba, vagy gy.n.boltba es ott eloadod a panaszaidat, s aszerint fognak Neked olyat adni, ami valoban Neked jot tesz.

De a gerinced is kivalthatja ezt a terdfajast, vagy a medence, tehat johet ez a fajdalom fentrol is, a combodban nem erzel semmit?

A terd korzest probald meg es a fenti teat vedd meg, es ez segiteni fog.

2010. szept. 28. 09:34
 7/11 anonim ***** válasza:

Fogyasszal frissen f.hagymat, es gyombert, de mindig frissen as naponta, mert ezeknek van gyulladasgatlo hatasa es segiti a kivalaszto szervek mukodeset is.

Napi 3 cikk f.hagyma, s ennek megfelelo mennyisegu gyombert is, de frissen es nem tea formajaban.

Ehetsz friss eros paprikat is mivel ez is segiteni fog.

A fajdalomra levendula kremet kellene kesziteni, vagy olajat, mivel ezek enyhitik a fajdalmat,

de elmulasztani, csak akkor tudod, amikor a kivalto okot megtalalod es azt kezeled.

Jobbulast es bizzal a termeszetgyogyito erejeben es Magadban!

2010. szept. 28. 09:38
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszi a választ a combom nem fáj hála Istennek és a térdem közül meg csak a bal de már kezdem unni :) Tegnap a háziorvos aztmondta hogy abélbetegség miatt kisugárzik a térdemre a fájdalom na mindegy.beszerzek pár gyogyteát remélem ezek segitenek majd :)
2010. szept. 28. 09:56
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is a választ a hagymához meg az erős paprikához csak annyit mondhatok hogy a gasztroentrológusom megtiltotta hogy ilyeneket egyek mivel fekélyes vastagbélgyulladásom van,de megkérdezem őt is mer a héten vissza kell mennem hozzá valószinü időpontot egyeztetni egy ujabb tükrözésre :(
2010. szept. 28. 09:58
 10/11 anonim ***** válasza:

Koromvirag teat - belsoleg,a gyomor es belrendszer betegsegei, gyomorgorcsok es fekelyek, valamint vastagbelgyulladas eseten alkalmazzak.

Negy napig 2 csesze teat igyal napkozben, de kortyonkent.

Tehat naponta 2 csesze, de mar ehgyomorra is ezzel kezd a napot.

Ha hiszel a gyogynovenyek gyogyito erejeben, es meg van az akaratod is, akkor ez hatni fog!

Mellette fogyaszhatsz naponta l-l csesze csalan teat is, es tobb mint valoszinu, hogy a terd fajdalmad is elfog mulni!

2010. szept. 28. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!