Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért vagyok olyan mint egy fiú?

Miért vagyok olyan mint egy fiú?

Figyelt kérdés

13 éves vagyok és lány. Ha nem szedném le a szőrt a lábamról akkor olyan szőrös lenne a lábam mint egy fiúnak. Ami nagyon gáz és nem tudok vele mit csinálni az az, hogy a hasamon és feljebb is van szőr bár nem annyira látszik de szerintem pár év múlva fog. A fejem se lányos, más lányok sokkal magasabbak mint én. Ezek azok amikről nem tehetek.

A stílusom, az érdeklődési köröm, a viselkedésem sem lányos. Nem értem miért van ez. Kérlek normális válaszokat adjatok.

2010. szept. 27. 19:35
 1/6 anonim ***** válasza:

Hát, lehet túlzás, de én azért elmennék endokrinológushoz (hormonokkal foglalkozik), lehet túl sok benned a férfi hormon, ezt tudják kezelni, és szőrösödni se fogsz annyira.

Menzeszed rendben?

2010. szept. 27. 19:41
 2/6 anonim ***** válasza:
13 éves vagy... 16 éves korodra teljesen máshogy fogsz kinézni, most fejlődsz, nem kell öregebbnek tűnnöd már most. várd ki___!
2010. szept. 27. 19:41
 3/6 A kérdező kommentje:
Ezen kívül minden rendben van. Csak zavar mert más lány osztálytársamnak szinte nem is szőrös a lába. Vagyis kicsit az de az nem vészes. Nekem már 1-2 éve is az volt...
2010. szept. 27. 19:43
 4/6 anonim ***** válasza:
Hormonvizsgálatra menj el. De lehet csak átmeneti dolog:)
2010. szept. 27. 19:49
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Olyan vagy mint én. :D

Lehetséges, hogy hormonproblémáid vannak, az endokrinologus ezen tud segíteni, de az is meglehet, hogy csupán csak rossz géneket örököltél. Tyhű, hogy az én lábam milyen szőrös volt, mielőtt nem borotváltam, atyaég, belegondolni is rossz. :D Pedig nincsenek hormongondjaim. :)És én is pici vagyok, sajnos a felmenőim is alacsonyak. Így jártam. :) A fiús stílusomat meg a nevelés módjának köszönhetem. :)

De amíg jól érzed magad a bőrödben, addig ne zavarjon. :))

2010. szept. 27. 19:53
 6/6 Dr. Dav ***** válasza:

Fordulj orvoshoz, egy hormonvizsgálat nem ártana, de szerintem semmi komolyabb gondod nincs.

Pár kérdés: Hangod mennyire mély? Vállaid nem szélesek? Csiklód nem nagy? Megjött már? Lehet privátban is.

2010. okt. 2. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!