Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lehetséges, hogy ez gomba?

Lehetséges, hogy ez gomba?

Figyelt kérdés

Néha nagyon viszket a lábfejem, talpam, labujjaim, de semmi nem látszik rajtuk. Mindkét lábam szokott viszketni, olyankor elég kínzóan viszket, soha nem az egész, csak bizonyos foltokban. De tényleg, semmi nem látszik, még egy kis vörösség sem, mégis olykor beleőrülök úgy viszket. Ha van rajtam zokni, ha nincs (csak mert gondoltam a mosóporra vagy az öblítőre vagyok érzékeny). Lehet ez gomba annak ellenére, hogy semmi nem látszik a bőrömön.

Egyébként ápoltak a lábaim és azt sem tudom honnan szedhettem volna össze gombás fertőzést, de már nem tudom mit gondoljak.

N30

2022. okt. 17. 19:02
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Lavorba melegviz, bele egy lottyintesnyi 20%-os ecet, es 10-15 perc aztatas.
2022. okt. 17. 19:13
 2/15 A kérdező kommentje:
Oké, köszi, de akkor ez tényleg lehet hogy gomba? :D
2022. okt. 17. 19:52
 3/15 anonim ***** válasza:
Vércukrod rendben van?
2022. okt. 18. 23:24
 4/15 A kérdező kommentje:
Na hát ezt sajnos nem tudom, de eddig mindig rendben volt, nem vagyok cukros, illetve nincs más tünetem.
2022. okt. 19. 09:20
 5/15 A kérdező kommentje:

Fú hát de mégis van, utánaolvastam.

Mostmár jobb a helyzet de egy két hete nagyon fáradtnak éreztem magam folyamatosan. Sajnos kevés folyadékot is iszom, táplálkozásom sem megfelelő, mozogni se nagyon szoktam. Memóriazavart is olvastam a tünetek közt, és mostanában tényleg idegesít hogy nem jutnak eszembe bizonyos szavak. Azta... kicsit most meg vagyok ijedve :D gondolom nincs más teendő mint, hogy változtassak az életmódomon.... plusz egy vérkép se árthat.

2022. okt. 19. 09:25
 6/15 anonim ***** válasza:
Persze, vérkép nem árthat. A helyedben beruháznék egy vércukormérőre és pár napig nézegetném az éhgyomrit, illetve étkezés után másfél órával. Megijedni nem kell, csak figyelj jobban magadra.
2022. okt. 20. 18:34
 7/15 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a válaszokat!
2022. okt. 21. 09:13
 8/15 A kérdező kommentje:
A vércukorszintem éhgyomorra rendben van teljesen. Nem tudom, hogyan tovább.
2022. okt. 23. 08:58
 9/15 anonim ***** válasza:
8: étkezés után másfél órával is nézd meg. Nekem is mindig rendben volt az éhgyomrim, mégis akkora inzulinrezisztenciám lett mint a ház.
2022. okt. 23. 17:50
 10/15 A kérdező kommentje:

Rendben köszi. Étkezés után másfél órával mi számít normális értéknek?

2022. okt. 23. 18:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!