Széklet-feldarabolódási / szilárd-híg elmélet?
Azt tapasztaltam, hogy ha sokáig nem székelek, és van hogy jön ki szilárd, majd híg tartam, akkor általában mindig a szilárdabb jön ki előbb.
Ez lehet azért, mert a szilárd megelőzi a folyékonyt, mivel gravitáció és nehezebb, de amúgy a szilárd lenne az időben későbbi széklet?
Másik: ha szilárd az egész, de sokáig nincs inger vagy elmúlik és sokára jön csak ki, akkor sokszor csak Nesquick jön.
Van erre valami magyarázat, hogy miért darabolódik fel a széklet, ha sokáig nem rakják ki? Vagy csak alapból pont kecskebogyóznék? Meg amúgy mitől van az hogy néha akkorákat tolok ki, hogy felordítok, néha meg kecskebogyó? Mitől függ? Hogyhogy nem hasonlo mindig? A kecskék mindig kecskebogyóznak pl.
Mert minden víz visszaszívódik belőle, és "megszárad".
Azért van, hogy a széklet eleje sokszor keményebb, mint a vége.
Ja en is erre gondoltam, hogy a belekben is van vizfelszivodas es hatha amiatt, bar a feldarabolodast nem vagom mitol lehet.
Koszi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!