Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Gyógyszer lenyeléstől való...

Gyógyszer lenyeléstől való félelem, ez mit jelenthet?

Figyelt kérdés

https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egyeb-kerdesek__119..

Ez a kérdés is én vagyok. Na szóval ma bevettem végül a gyógyszert, nem mertem összetörni mert nem tudtam hogy az ilyen gyógyszereket össze lehet-e, szóval elég sokat ittam előtte és végül gyorsan beiktattam a gyógyszert is az ivásba. Azonban mikor lenyeltem a gyógyszert, akkor lehet nagyon izgultam vagy koncentráltam és eléggé megemelkedett a hátsó szájpadlásom és úgy nyeltem, nagyon fura érzés volt, de bízok benne hogy ez csak levegős nyelés volt. Azóta picit szédülök, illetve bedugult az egyik orrom. Szerintetek?

Bocsi mindenkinek, hogy így parázok ezen, de sajnos van ismerösöm, aki a félrenyelés miatt halt meg.

2022. okt. 13. 10:58
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok, sikerült! 🥳
2022. okt. 13. 11:20
 2/3 A kérdező kommentje:
#1es köszi, ez megnyugtató😁
2022. okt. 13. 11:41
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Ezt olvasni is fájt.

Komolyan, az ötéves unokahúgom, nem hisztizik ennyit egy gyógyszeren.

2022. okt. 13. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!