Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Milyen tippek vannak a detox...

Milyen tippek vannak a detox elkerülésére?

Figyelt kérdés
Az elmúlt hónapba 3x is detoxba vittek. Az egészből semmire nem emlékszem. Legutóbb elmenetem cigiért és állítólag verekedtem (valaki belém kötött) aztán a rendőrök be akartak vinni (a rendőröket is megtámadtam) és szétvágta a kezem a bilincs (azóta se jött helyre). Pedig csak cigit akartam venni. Azóta bújkálok. Itthon iszom egyedül és mindíg figyelek hogy legyen elég dohány. Viszont mivel állandóan detoxba kerülök, félek hogy újra bevisznek. A bújkáláson kívül van más megoldás? Nem írahatok valami olyan papírt (pl ügyvéddel) hogy eszméletlenül megtaláknak akkor saját felelősségre hagyjanak ott?

2022. okt. 11. 09:05
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Nem 20. Házakat adok ki albérletbe szegeden. Amúgy semmi roszat nem csinálok :)
2022. okt. 11. 10:26
 22/29 anonim ***** válasza:
Azért iszol mert eltört a lábad :D wow, hány alkalommal lehettem volna alkoholista gyerekkoromban :D
2022. okt. 11. 10:29
 23/29 A kérdező kommentje:

De nem azért iszok. M ég nyár elején húzóra megittam 1,5L bort. Igazából nem sokra emlékszem. Vagyis kb semmire, de utána nagyon fájt a lábam. Orvoshoz persze nem mentem. 1 hónap után elmúlt a fájdalom, de ha pl letérdelek érzem hogy van valami púp. Szerintem rosszul forrt össze a csont. Bár nem tudom. De van ezen kívül sok maradandó sérülésem is az italozás miattt.

Amúgy néha kihagyok több napot is. Tehát van sokszor hogy nem iszok. Még nem vagyok 100%-ban függő)

2022. okt. 11. 10:35
 24/29 anonim ***** válasza:
mikor ittal utoljara vizet?
2022. okt. 11. 10:51
 25/29 anonim ***** válasza:
En pont szegedi vagyok,kéne egy albérlet.
2022. okt. 11. 10:58
 26/29 anonim ***** válasza:
Otthon egyedül ivás.
2022. okt. 13. 22:20
 27/29 anonim válasza:

Szegény ember... Tényleg egy szar világban élünk.

Nincsenek barátaid vagy testvéreid? Hátha tudnak segíteni...

2022. nov. 6. 23:28
 28/29 anonim ***** válasza:
Mi most a helyzet? azóta hányszor voltál a detoxba?
2023. jún. 22. 11:48
 29/29 zsozso2pro2 válasza:
Hahó kérdező! Miújság azóta? :D
okt. 4. 11:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!