Igaz az hogy ha egy alvó embernek egy vékony cérnával összekötik a két nagylábujját akkor az nem fog addig eflébredni még a cérna el nem odzodik vagy el nem vágják?
Figyelt kérdés
Szüleim mesélték. Igaz ez, vagy csak szivatnak? Azzal magyarázzák hogy a talpon fut össze a test összes idegszála és ha a két nagylábujjat összekötik tövön úgy hogy feszül a cérna kicsit akkor azt az idegszálat stimulálja ami az alváshoz szükséges hormont termeli. És még ez a cérna ott van addig termelődnek a hormonok és nem ébred fel az illető.2022. okt. 8. 22:44
1/5 anonim válasza:
Azt nem tudom igaz e, de én kiprobalom szerintem xd
Aztán lehet tényleg így lesz, és ha erősen kötöm a cérnával holnap délután ébredek fel xd
4/5 anonim válasza:
Netto hülyeség.
Én pl hason szeretek aludni, az egyik lábam felhúzva. Mekkora cérna kéne, hogy össze lehessen kötni a lábujjaim? 😀
A talpon idegvégződések vannak.
Az endokrin mirigyek termelik a hormonokat.
Így elsőre ennyi jutott eszembe 🙂
5/5 anonim válasza:
Hát, az aki megpróbálná összekötni a lábujjaimat alvás közben, biztosan nem ébredne fel, mert fejberúgom ijedtemben :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!