Lehetne a rendszeresen szedendő gyógyszereket is gumicukor formátumban gyártani, mint a vitaminokat?
Akinek napi szinten kell gyógyszert bevennie, gondolom tudja milyen nehézkes a nagyobb pirulákat lenyelni.
Nekem is, reggelente sokszor 3-4szer kell nekifutni mire lemegy.
Ezek mellett szedek vitaminokat is (a haj erősítésére, mert a problémám hajvesztéssel jár).
Ezt legutóbb nem a hagyományos formátumban, hanem ilyen "gumicukor"ként találtam meg csak, így azt vettem.
Láss csodát, ettől nem fuldoklottam, nem hagyott olyan fura göbös érzetet a torkomban.
Lehetne a többi gyógyszert is így gyártani?
Nem zavarna, ha keserűek lennének, csak a textúrát változtatni.
Akinek napi szinten kell gyógyszert szedni, azt váltana más formátumra (hatóanyag, csomagolás ugyanaz)
Nekem szerencsére sosem volt ilyen problémám. Napi több nagy szemű vitaminkapszulát veszek be, hát nekifutok többször, de tudom, hogy meg kell inni.
Bár biztos lenne olyan réteg, akik élnének vele.
A vitamin amit vettem felnőtteknek gyártott
És minden nap nekiállni trancsírozni időigényes, és veszélyes is, mert félek hogy egy része porkémt elillan, vagy ráragad arra mivel töröm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!