Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit csináljak vele? Nagyon...

Mit csináljak vele? Nagyon idegesítő már. (kulcscsont)

Figyelt kérdés
El volt törve a kulcscsontom már 1,5 éve, ma dél körül elaludtam, azon aludtam és nagyon fáj most. A frontot is érzem vele, de a legrosszabb, hogy néha nem tudom felemelni a karom miatta. Ami akkor tartotta amikor el volt törve (nem tom, hogy hívják), az még mindig megvan, most is abban van. Voltam már vele orvosnál, elküldött gyógytornászhoz, de csak rosszabb lett tőle. Tudok vele vmit csinálni? 16/L
2010. szept. 26. 12:56
 1/2 anonim ***** válasza:

A gyogytornatol azert erzed azt, mert nem tortaztatod,es igy a legelso alkalom az kellemet lesz, de aztan a rendszeres tornatol elmulnak a panaszaid.

Olyan ez, mint az ajto, amit regen nem nyitottak ki, es amikor ujra hasznaljak, akkor nyikorogni fog, tehat bekell jaratni es olajozni az ajtot is.

Torna!

Az idovaltozast azt mindig erezni fogod sajnos.

2010. szept. 28. 08:36
 2/2 A kérdező kommentje:
Asszem 15 alkalommal voltam gyógytornásznál, és a 15. után is rosszabb volt, mint a tornák előtt...Ez kb fél éve volt, és azóta érzékenyebb mint előtte... Azt hallottam, hogy az úszás segít esetleg...Erről vkinek tapasztalat?
2010. szept. 28. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!