SOS! Lenyeltem szilánkot? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Barátnőm véletlenül összetörte a tányért, darabokra törtek. És mikor összetört a tányér én ültem az ágy szélén, és ahol ültem az ágy szélén oda is esett a lábaimhoz. Nem tudom, hogy a szájamba is esett volna.
Ha véletlenül lenyeltem volna a szilánkot lehet tőle valami bajom?
Kérlek segítsetek!
Nagyon félek.
2022. szept. 16. 20:33
11/13 anonim válasza:
Ezert mondom hivd fel a pszichiátriát, ezt a betegséget ott kezelik.
12/13 anonim válasza:
Tuti biztos nem esett a szádba. Azt érezted volna ha a szádba megy, csak az agyad tréfált meg és elhiteti veled hogy ment a szádba. Mikor kicsi voltam én is mindig azt hittem ha valami összetörött, de felnőtt fejjel már tudom hogy erre nagyon kicsi az esély, szinte nulla.
13/13 anonim válasza:
Be kell venni egy nagy adag hánytatót és egy szintén jelentős mennyiségű hashajtót.
A lényeg, hogy vagy fölül vagy alul távozni fog az a halálos szilánk.
Ja és ha máskor a barátnőd megfog egy tányért, azonnal vegyél föl munkavédelmi bakancsot.
Talán az a legjobb ha abban is alszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!