Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha fájni szokott a mellkasom...

Ha fájni szokott a mellkasom bal oldalt kardiológiára menjek?

Figyelt kérdés
Fáj, szúr, a bal hónom alatt valamivel, és a mellem alsó vonalánál is bal oldalt szintén, gyakran előjön, néha a jobb oldalt is de ott már inkább a mellem közepénél, és ritkábban, fiú vagyok, és foglalnék időpontot csak nem tudom hogy kardiológia legyen vagy más!? Magánba megyek és oda mennék ami valószínűbb!

2022. szept. 8. 17:49
 1/8 anonim ***** válasza:
előbb háziorvos.
2022. szept. 8. 17:54
 2/8 A kérdező kommentje:
Ott már voltam nemrég szédüléses problémával és vitsminokat írt fel.. igazából nem nagyon segít a háziorvosom.. néha szédülök is ja..
2022. szept. 8. 17:56
 3/8 anonim ***** válasza:
pedig beutalót ő tud adni....
2022. szept. 8. 17:57
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

amúy pszichésen minden rendben? N em stresszelsz, nem szorongsz?

Ezek tipikus szorongási tünetek...

2022. szept. 8. 17:58
 5/8 anonim ***** válasza:

Magánba nem kell beutaló....

Csak ugye ha mégse kardiológiai dolog akkor "kidobott pénz".

Bár nem teljesen mert legalább megtudod, hogy nem szív eredetű probléma és nyugodtabb leszel.

Stressz, szorongás valóban okoz ilyet, illetve pl. gyomorszáj problémák, de az meg sokszor a stressz mellé jár.

2022. szept. 8. 18:06
 6/8 A kérdező kommentje:
Hát stresszelek viszonylag sokat.. de ha a stressztől is van akkor nem tud mit csinálni az orvos vele?
2022. szept. 8. 18:14
 7/8 anonim ***** válasza:
Pszichológus...
2022. szept. 8. 18:51
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi minden válaszolónak a gyors választ, segített! Majd leírom mi lett végül de lehet csak hetek mulva..:))
2022. szept. 8. 19:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!