Mennyire lehet adni a dns tesztek eredmenyere?
Sziasztok.Roviden,tomoren,dns tesztet csinaltattam es az alabbi erdemenyek jottek ki ugy hogy en tudtommal egy torok-kurd-magyar szarmazasu fiatal no vagyok(anyai agon kurd es torok)
Nos az eredmenyem a kovetkezo:
-Kelet europai
-Spanyol
-Eszak-Afrikai
-Kozel-Keleti
Nos azt sem ertem hogy csak egyetlen egy konkret nemzetiseget ad meg,ugye a spanyolt amit am absz.nem is tudtunk rola senkise a csaladban,nyilvan meglepett,ahogy az eszak-afrikai azaz ugye eszak afrikai arab vonal is,a kozel keletit nyilvan ertem hisz kurd felmenoimrol tudok,viszont azt sem ertem apukam magyar es a magyart nem emliti meg kulon ill.a torok sincs benne.
Raadadul a torok absz.nem a kozel keleti regio hanem annak nyugat azsiakent kene szerepelnie.
Nemtudom mennyire kaptam megbizhato eredmenyt hisz ket kulcsfontossagu es egyebkent legmeghatarozobb (magyar es torok,es ez a ket anyanyelvem is) kimaradt es helyette kaptam egy spanyolt es egy arabot???
Semennyire, mert ez nem DNS teszt! És DNS alapján országokat nem lehet meghatározni, legfeljebb alap rasszokat.
Gondolom valami Myherititage, vagy hasonló pénzrabló jósda áldozata lettél, vedd tanulópénznek.
A genetikát egyáltalán nem érdeklik az országhatárok és nemzetiségek. Mára már a legtöbb nép kevert.
A magyar identitásod a kelet-európai lehet.
A kurd-török pedig a közel-keleti.
Az pedig, hogy ma nem tudsz spanyol felmenőkről, nem jelent semmit. Nem lehet információd róla, kik voltak az őseid száz évekkel ezelőtt.
A DNS teszt teljesen megbízható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!