Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mennyire lehet adni a dns...

Mennyire lehet adni a dns tesztek eredmenyere?

Figyelt kérdés

Sziasztok.Roviden,tomoren,dns tesztet csinaltattam es az alabbi erdemenyek jottek ki ugy hogy en tudtommal egy torok-kurd-magyar szarmazasu fiatal no vagyok(anyai agon kurd es torok)

Nos az eredmenyem a kovetkezo:

-Kelet europai

-Spanyol

-Eszak-Afrikai

-Kozel-Keleti

Nos azt sem ertem hogy csak egyetlen egy konkret nemzetiseget ad meg,ugye a spanyolt amit am absz.nem is tudtunk rola senkise a csaladban,nyilvan meglepett,ahogy az eszak-afrikai azaz ugye eszak afrikai arab vonal is,a kozel keletit nyilvan ertem hisz kurd felmenoimrol tudok,viszont azt sem ertem apukam magyar es a magyart nem emliti meg kulon ill.a torok sincs benne.

Raadadul a torok absz.nem a kozel keleti regio hanem annak nyugat azsiakent kene szerepelnie.

Nemtudom mennyire kaptam megbizhato eredmenyt hisz ket kulcsfontossagu es egyebkent legmeghatarozobb (magyar es torok,es ez a ket anyanyelvem is) kimaradt es helyette kaptam egy spanyolt es egy arabot???

2022. szept. 5. 00:25
 1/3 anonim ***** válasza:
66%

Semennyire, mert ez nem DNS teszt! És DNS alapján országokat nem lehet meghatározni, legfeljebb alap rasszokat.

Gondolom valami Myherititage, vagy hasonló pénzrabló jósda áldozata lettél, vedd tanulópénznek.

2022. szept. 5. 00:40
 2/3 Ypszilon1980 ***** válasza:
Ez valami átverős cirkusz, hol csináltattad?
2022. szept. 5. 05:50
 3/3 anonim ***** válasza:

A genetikát egyáltalán nem érdeklik az országhatárok és nemzetiségek. Mára már a legtöbb nép kevert.

A magyar identitásod a kelet-európai lehet.

A kurd-török pedig a közel-keleti.

Az pedig, hogy ma nem tudsz spanyol felmenőkről, nem jelent semmit. Nem lehet információd róla, kik voltak az őseid száz évekkel ezelőtt.

A DNS teszt teljesen megbízható.

2022. szept. 28. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!