Volt már, hogy valami pitiáner mozdulat miatt lett vállficamod?
Például gyorsan akartad felvenni a kabátot vagy szólt az ébresztő, és megijedvén hirtelen mozdulatot tettél, aminek kiugrott a vállad?
Tíz éve volt egy komolyabb vállsérülésem, azóta semmi, kivéve tegnap, amikor tényleg semmi mást nem csináltam, csak aludtam, és amikor szólt a telefon, valahogy úgy sikerült mozdulnom, hogy vállficam lett belőle. (Azóta voltam orvosnál)
Mi okozza? Mindent eszem, szedek multivitamint, sportolok. (A doktort csak az érdekelte, hogy volt-e ilyen korábban.) Van olyan ismerősöm (gyerekkori barát), akinek úgy ficamodott ki, hogy az iskolában nagy lendülettel akarta letörölni a táblát.
Engem most az ilyen történetek érdekelnének, hogy van ilyen, mert jelenleg senki sem hiszi el, hogy efféle nevetséges mozgás miatt is megtörténhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!