Éjjel elzsibbadó karok?
Szóval 1-2-3 hónapja éjszakánként elzsibbadnak a karjaim. Főleg a bal (ill. tulajdonképpen mindig az). De napközben is néha, akkor meg inkább a jobb. Az éjszakai az borzalmas. Nem találom (nem érzékelem) a karom, kapkodok jobbra-balra, múltkor véletlenül találtam meg, a fejem fölé volt hajtva (ami fura, mert nem szoktam soha úgy aludni). Ilyenkor iszonyúan rémült vagyok, meg nagyon nehezen jön vissza bele az élet.
Magas vérnyomásom van, kezelik. Pajzsmirigybeteg vagyok, kezelik. Voltam mellkasröntgenen, minden oké. Pszichiátriai betegségeim is vannak, kezelik.
A magas vérnyomásra, a pajzsmirigy betegségre és a pszichiátriai betegségekre szedek gyógyszert.
50 év körüli vagyok.
1
Köszi. Kicsit tartottam attól, hogy nem véletlen, hogy mindig a bal karom zsibbad. Akkor irány a kardiológus, gondolom?
Fuh, köszi 3-as és 4-es nektek is.
Beszéltem az egyik barátnőm anyukájával, aki kardiológus és azt mondta, hogy 99 százalék, hogy nem szívprobléma, hanem mozgásszervi probléma. :)
És valóban, borzalmas a matracom és valóban, beteg a gerincem (poszt-Scheuermann).
Szóval ááá, nagyon megkönnyebbültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!