Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Csonthártyagyulladással...

Csonthártyagyulladással tényleg be fognak gipszelni?

Figyelt kérdés

Háziorvos megnézte ma a leleteimet, azt mondta be fognak gipszelni, mert teljes nyugalomban gyógyul ez. Meg gyulladáscsökkentő szedése.

Az oké de gipszet nem akarok.

Volt így valaki?

2022. aug. 31. 21:23
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Begipszelték, nem volt más lehetőség. 6 hétre kaptam.
2022. szept. 5. 14:08
 12/23 anonim ***** válasza:
Hidd el jobb lesz. Jobbulást!
2022. szept. 5. 14:11
 13/23 A kérdező kommentje:

Ez lehet visszatérő?

Ha 6 hét után leveszik a gipszet, akkor van rá esély, hogy terhelesre visszatér?

Ma a dokinak volt egy félmondat a gipszcserekor, hogy minden gipszlevétel után derül ki..

Ha visszatér, akkor mi van, újra be kell gipszelni?

Ezen most nagyon beszartam.

Ma tették fel a végleges gipszet ráadásul, ami nehezebb és nagyon szokatlan is a sínhez képest. Háziorvos szerint ez normális, feküdni és polcolni kell és majd megszokom. Elment a kedvem tőle teljesen :/

2022. szept. 9. 14:24
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt egyszer gipszben a bal lábam 6,5 hétig tavaly. Utána nem rögtön terheled, hanem mankó.

Jobb lábamat idén januárban kellett ugyanezzel gipszelni 6 hétre.

Most a jobba visszatért júniusban, a nyarat fekvőgipszben töltöttem kb.

Visszajöhet sajna..

2022. szept. 9. 14:29
 15/23 anonim ***** válasza:

Járó nem volt nektek?

Nekem a fekvőgipsz lekerült 4 hét után és ilyen mankós terheléssel járhatok gipszben. Járógipsz meg még 3,5 hétig rajta lesz, akkor kell kontrollra mennem vele és remélem leveszik.

Végig fekvőgipszben nem tudom hogy lehetne bírni.

Miért nem kapsz járógipszet?

2022. szept. 9. 14:37
 16/23 anonim ***** válasza:

14

Neked miért van ez?

2022. szept. 9. 16:39
 17/23 anonim ***** válasza:
Sportoló vagyok. És hajlamos erre sajnos.
2022. okt. 3. 14:34
 18/23 anonim ***** válasza:
Azért fekvőgipsz mert nem lehet terhelni egyáltalán. A nyugalomba helyezés a cél. Pihentetni kell végig.
2022. okt. 7. 17:08
 19/23 A kérdező kommentje:

Fekvőgipsz volt nekem 6 hétig. Előző héten levettèk, de az orvos nem látta jónak, így most még újabb 2 hetet ráhúzok. De már járógipsz, bár egyelőre teljes testsúllyal nem tudom terhelni.

Az orvosnál az asszisztensnek volt ilyen, neki életében már kétszer volt gipszelve miatta a lába. Jó kilátások.

2022. okt. 17. 13:14
 20/23 anonim ***** válasza:

Persze mert visszajön. Ez hajlam.

Volt a bal lábamban, fél év mindenféle kezelés után gipszeltek be 6 hétre.

Jobbnál már elé mentunk a bajnak, jelentkeztem az orvosnál, átbeszéltük hogy vagy megint a gyógyszer, injekció, fásli és mankó lehet hónapokig vagy másnap gipszel.. meg is úsztam 4 hét fekvőgipsszel.

2022. okt. 17. 14:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!