Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Fellevegősödött nagylábujj köröm?

Fellevegősödött nagylábujj köröm?

Figyelt kérdés

Sajnos sok cipőben nyomódik a körmöm, eddig csak a körmöm egyik felén volt nyomás miatti fellevegősödés, viszont most már a körömágyig vissza tudnám vágni az egészet, mert nem tapad sajnos a bőrömhöz. :(

Tudok ezzel valamit kezdeni? Vagy sose fog már visszatapadni?

2022. aug. 27. 20:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nyomodik a kormod???

Megfelelo meretu a cipo? Le vannak vagva a kormeid? Nem gombas?

2022. aug. 27. 20:33
 2/11 A kérdező kommentje:

Le vannak vagva mindig rendesen. Ez meg evekkel ezelott kezdodott mikor az erintett labammal belerugtam egy vaskorlatba veletlenul, akkor belilult az egyik fele, utana teljesen fellevegosodott. Ez volt mar vagy 5 eve viszont 2 hete a masik oldala is elengedte magat. :(

A haziorvos szerint nem gombas azt mondta vegyek ecsetelot, amit hasznalok is de nem hasznalt semmit. Mas tanaccsal nem latott el, annyit mondott hogyha fellevegosodes miatt elengedi magat azzal nem lehet mit kezdeni :(

2022. aug. 27. 20:44
 3/11 A kérdező kommentje:
Es teljesen el vagyok keseredve miatta mert raadasul no is vagyok es eleg undoritonak erzem igy a labfejemet
2022. aug. 27. 20:44
 4/11 anonim ***** válasza:
Ne vegyél és ne hordj olyan cipőt, ami nyomja, akkor visszatapadhat még. Azért kell a boltban felpróbálni...
2022. aug. 27. 20:45
 5/11 anonim ***** válasza:

Elhiszem, teljesen megertem. Tehat, ha jol ertem, 5 eve csak felig kapcsolodik a borodhoz? Marmint ott mar levegos?

S ha leszedetned ezt, akkor az uj nem normalisan none?

Nekem jo 30 eve vas esett ra, akkor belilult, elkezdett levallni, aztan le is esett, de kesobb uj nott, ami normalis.

Ha pedig megis csak gombas, akkor gyogyszerrel is probalkozhatsz. Mondjuk azt is doki irja ki.

Nincs esetleg megvaltozva akorom szerkezete? Nincs megvastagodva vagy szineben megvaltozva?

2022. aug. 27. 20:50
 6/11 A kérdező kommentje:
A mindennapi cipoim kenyelmesek, viszont most nyaron sok eskuvore mentunk es az alkalmi cipok teljesen szetszedtek a labamat. Olyat meg nem gyartanak ami elegans es kenyelmes. Lakkozni meg nem tudtam most, a fellevegosodott reszt kivagtam (az amugy el volt szinezodve de a doki szerint az normalis jelenseg hogy levegosodes utan elszinezodik, ez sargas, sargas barna arnyalat volt) A megmaradt koromlemezem amugy teljesen normalis, nem hullamos, szep fenyes feluletu. Viszont igy most a fele hianyzik :(
2022. aug. 27. 20:54
 7/11 anonim ***** válasza:

Sargasbarna... furcsa. Nincs megvastagodva?

Kepet tudsz feltolteni?

Meg tudod mutatni masik dokinak is?

Nekem az is furcsa, h igy "normalis", h felbe van vagva, egy zokniba, barmibe beleakadhat, letepheti azt.

2022. aug. 27. 20:58
 8/11 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

Vissza van most vagva. :(

2022. aug. 27. 21:22
 9/11 anonim ***** válasza:

Pedig ez nekem inkabb koromgombanak tunik, de nem teljesen tiszta a kep. A sargasbarna elszinezodes is inkabb arra utal.

Van esetleg masik orvos, aki gyogyszert tudna kiirni arra? Az ecsetelok nem tul jok. Raadasul a labkormok sokkal-sokkal lassabban nonek, mimt a kezen levok, sokkal turelmesebbnek kell lenni a kezelesukkel.

Hangsulyozom nem vagyok orvos, de valahogy nem tartom normalisnak, h csak mert belerugsz valamibe, egyszer csak levalik a korom es kesz, onnantol olyan lesz. Mig meg nem adja magat.

Ha csak haziorvosnak mutattad, akkor kerj beutalot borgyogyaszatra, de meg jobb lenne maszekra, ha esetleg megendegheted magadnak.

2022. aug. 27. 22:44
 10/11 anonim ***** válasza:

A máj betegségei is rásegíthetnek ilyen körömproblémák kialakulására.

[link]

2022. aug. 28. 06:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!