Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ágyék részen észrevettem 2...

Ágyék részen észrevettem 2 pici szemölcs szerűséget. A nemi szerven és közvetlen közelében semmi. Egyik kb fél mm, másik annál is kisebb. Nem viszket, nem fáj. Honnan tudom, hogy ez szörtüszö a borotválás miatt vagy pl HPV?

Figyelt kérdés

Tapasztalat van HPV-vel kapcsolatban? Fanszőr rész felső részén a nem szervtől "távol" van. De nem tudom mi lehet ez a két kis szemöocs szerű dolog.

Dokihoz mire eljutok gondoltam megkérdezem mik a HPV szemolcs tünetei.

Ha nem borotválnám fel se tűnne. Tényleg nagyon picik. Így is azért látom mert észrevettem a kicsit és a még kisebbet.

Köszönöm!

2022. aug. 25. 06:19
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Szia! Mint kiderült uszodaszemölcs. Elvileg nem HPV vagy hasonló dolog áll a háttérben, de csináltattam azért egy szűrést, abból baj nem lehet. Ennek eredménye még nem jött meg.

Egyébként kb 3 hét alatt elmúlt. A vérehulló fecskefű volt a megoldás.

Dokinak mindenképp mutasd meg, mert sok fajta ilyen bőr jelenség lehet. Az a tuti, ha látja és célirányosan kapsz rá valamit. Addig szerintem ne borotváld, ne vakard stb, mert még több lehet (ezt a doki mondta).

Jobbulást neked!

2022. dec. 10. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!