Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mikor lesz már negatív a...

Mikor lesz már negatív a covid teszt???

Figyelt kérdés

Aki csinált gyorstesztet, leírná, hogy hányadik napon lett újra negatív?

Nekem a 8.napra már halványodott, azt hittem, a következő már - lesz. Erre a tizedik napi újra erősebb lett😭Maga a covid amúgy nem volt vészes, csak az első 2 nap(akkor egyébként még - volt). A 4.napon lett nagyon erős +, amikor nagyon enyhe tünetek voltak. Tünet már nincs, de újra erősebb. Miért szopat???

2022. aug. 24. 11:57
 1/10 anonim ***** válasza:
82%

Nekem a pozitív teszt után 3 nappal negatív lett. De nem teszteltem rögtön, mert nem gondoltam, hogy az okozza a tüneteimet. Szóval kb. az 5. nap lehetett igazából.

Nekem semmi tünetem nem volt, csak hátfájást éreztem első két nap. De annyira minimálisan, meg nem is gondoltam, hogy betegség miatt van. Csak teszteltem, mert körülöttem sokan betegek lettek és akkor derült ki.

Egyébként jól csináltad a tesztet? Étkezés, ivás, dohányzás, fogmosás után nem szabad, mert befolyásolhatja az eredményt, főleg, ha nyálból csinálod.

2022. aug. 24. 12:03
 2/10 A kérdező kommentje:

#1!Igen, mint írtam, először nekem is - lett. A 2.napon kettőt is csináltam. Pont úgy, ahogy nálad, nekem se voltak covid tüneteim. Láz, derékfájás és első éjjel erős ízületi fájdalmak. 3.nap már csak a derékfájás és ahhoz jött erős hátfájás is. 4. napra már minden elmúlt és akkor teszteltem újra, ami nagyon erős + lett. Utána volt még pár nap, amikor enyhe orrdugulás, meg orrfolyás volt, de ennyi.

Persze, biztos jól csináltam. Vagy 100x teszteltek munka miatt és én is szoktam otthon, ha gyanakszom. Ébredés után csináltam, éves, ivás, minden nélkül. (Torokból és orrból is kell mintát venni ennél a tesztnél.)

2022. aug. 24. 12:13
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is csináltam még utána 2x kétnaponta és azok is negatívak lettek. De nekem egyáltalán nem volt tünetem. Már amikor pozitív lett, addig elmúlt.

Ha több mint 8 nap eltelt, akkor elvileg már nem fertőzöl.

2022. aug. 24. 12:18
 4/10 A kérdező kommentje:
#3! Igen, tudom, nem attól félek, hogy fertőzök, hanem egy csomó munkám kiesik, mert PCR tesztes, ami még baromi sokáig + lesz, és most azt is bukom, ami gyors tesztes, ki tudja még meddig. Hiába nem fertőzök, - teszt kell.
2022. aug. 24. 12:25
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Munkatársam 1 hónapig ült otthon. Még tünetei se voltak! Addig volt pozitív..
2022. aug. 24. 13:16
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én még 3 hét után is pozitív voltam amikor a kórházban csináltak PCR tesztet.
2022. aug. 24. 14:10
 7/10 A kérdező kommentje:

#5! A gyors is?

#6! A PCR tök más, az simán lehet + egy hónapon túl is. Azért írtam, hogy azokat már buktam még egy jó darabig. Most arra gyúrok, hogy a gyors legyen -!

2022. aug. 24. 14:33
 8/10 anonim ***** válasza:

Na, én ezért nem tesztelgetek, mert nem vagyok hajlandó másfél hónapot itthon csücsülni (ismerősömnek addig kellett).

Eleve már sehová sem kérnek tesztet, orvoshoz sem, akkor meg?

2022. aug. 25. 09:30
 9/10 A kérdező kommentje:

#8! Nem olvastál figyelmesen. Írtam, hogy nekem kérik a munkáimhoz. Másfél hónapig senkinek nem kell karanténban lenni, csak, ha munkahely kér tesztet, akkor nem dolgozhat, otthon ülni attól nem kell. Nekem is lejárt az orvos által előírt karanténom, attól függetlenül, hogy milyen a tesztem.

Ui.: Ma végre negatív lett.

2022. aug. 25. 09:36
 10/10 anonim ***** válasza:
7! Igen. A munkahely küldte hetente a tesztautót.
2022. aug. 25. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!