Létezik olyan hogy ennyi italtól ilyen rosszul legyek?
Lehetséges hogy a kettö együtt nem volt jo!
Igazàbol nem tudom,én velem is történt hogy 15 szem nyugtatot bevettem(idétlenség de ez évekkel ezelött)semmi bajom nem volt,csak egésznap aludtam.
Legközelebb egy szem nyugtato,plussz egy pici Baileys,és a korhàzban kötöttem ki.
Szoval tényleg lehetséges hogy a kettö ütötte egymàst.
Esetleg ebben az idöben a vérnyomàsoddal se volt mindn rendben,reméljük senki nem tett semmit az italodba,arra is nagyon vigyàzni kell!
Nekem is, meg anyunak is ugyanez szokott lenni, de sokszor kevesebbtől is, teljesen mindegy, hol isszuk, ha otthon, akkor is, pedig ott biztos nem tesz bele senki semmit. Rettenetes, rögtön összegörnyedünk és majd' meghalunk. Anyunál már egy fél pohár pezsgőtől is, pedig az aztán nem egy erős cucc. Vörös foltok is megjelennek rajta olyankor az arcán és a mellkasán. Nekem is általában ez van, de nekem nagy ritkán szerencsém van, és nem lesz semmi gond, de már akkor se merek sokat inni, mert ha rámjön, akkor végem van. Az okára viszont még nem sikerült rájönnöm.
Nem éhgyomorra ittál esetleg?
Az első válaszadótól kérdezném,hogy melyik kettőre gondolt? Unicum plussz sör? Mert semmilyen gyógyszert nem vettem be...
Talán a vérnyomásom is közrejátszhatott mert mensizek is,lehet alacsonyabb volt(amugy is az szokott lenni).Nagyon ijesztő volt,de most már így nem iszok,nem kockáztatok még egy ilyen rosszullétet annyit nem ér...Köszönöm az eddigi válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!