Minden fesztiválon fáj a derekam, vajon miért?
Figyelt kérdés
Észrevettem, h bármikor amikor fesztiválon vagyok legyen az egy nap vagy bérlettel mindig iszonyúan megfájdul a derekam. Nem táncolok eszelősen. Azon gondolkoztam lehet e a hangfalaktól, a dobogó zenétől? Nem vagyok túl magas és lehet hülyeség de gondoltam pont ott érnek a hanghullámok, de nem vagyok fizikus.2022. aug. 23. 13:51
11/11 anonim válasza:
Kedves kérdező !
Nagyjából több válaszadónak is részigaza van azért mert hiában állsz a laborban x órát az egy sima felülető lassu mozású illetve állású munka.
Viszont a fesztiválon más izomcsoportokat mozgatsz séta aszfalton séta füves területen milyen cipőben stb ezek mind más izomcsoportok. Nem szeretnék okoskodni mert ez a szakmám, de pl nálunk 400 méternyi sövény van imádom nyirni egy benzines gépem van hozzá elvileg 8 kilo fej fölött és eldolgozok vele egész nap, ejött haverom ő festő 1 óra mulva nem bírta megemelni a kezét, megkértem segítsen nálam kifesteni gletvas kb 10 deka fej felett 1 óa mulva nem birtam megemelni a kezem padig csak 10 deka. Más izomcsoport mint nálad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!