Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Van értelme gyógymasszőrnek...

Van értelme gyógymasszőrnek tanulnom oltatlanul ?

Figyelt kérdés
A suli nem kérné, ha meglenne a szakma valami wellnes vagy szállodába mennék de sajnos van kórházi gyakorlat ahova kérik állítólag.
2022. aug. 22. 23:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Nézz utàna hogy tudnàd kikerülni.Csak ezért ne oltass vagy vàlassz màsik szakmàt pl.sportmasszőr vagy tudom is én.
2022. aug. 22. 23:17
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nézz fel a Meszk honlapjára. 07.15 óta nem kötelező az oltás eü.dolgozóknak se.
2022. aug. 23. 13:01
 3/5 A kérdező kommentje:
De szerintem úgyis visszahozzák.
2022. aug. 23. 14:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Az lehet.Akkor olyan szakma kell ami nem kötelez olyan dologra amit nem szeretnél.
2022. aug. 23. 16:43
 5/5 anonim ***** válasza:

Akkor miért merült fel benned, hogy gyógymasszőr leszel? A covid velünk marad még pár évtizedig, így hosszútávon ki tudja milyen megszorításokat találnak még ki nekünk. Egyébként elárulom, hogy az egészségügy egyik területe sem leányálom. Ha elölről kezdeném, más pályát választanék. Nagy reményekkel, segíteni akarással belevágsz, képezed magad folyamatosan, de néhány év alatt rájössz hogy úgysem tudsz mindenkinek megfelelni ha a beledet kidolgozod sem, éhbérért. Eleinte bevállalod a túlórát, másod-harmadállást, aztán a végén rájössz hogy kizsigerelnek, magánéleted romokban-vagy nincs is, de még mindig csak méltatlankodást és elvárásokat találsz magad körül. Mindezt már a 30-as éveidre.

Kb ez manapság az életpályamodell az eü-ben. Kivéve ha orvos vagy, mert ugye ők legalább jól keresnek manapság.

Szóval jól döntesz ha mást választasz.

2022. aug. 24. 12:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!