Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ülésnél izomlázláz szerrű...

Ülésnél izomlázláz szerrű érzés a combomban bal oldalt kicsit lentebb?

Figyelt kérdés
Sokat ülök sajnos más dolgok miatt amin szeretnék változtatni ezt most eléggé hosszú lenne leirni.A kérdésem az,hogy valaki aki járt vagy jár hasonló cipőben annak mi segitett?Kenőcs?Esetleg tabletta?Bármiféle torna gyakorlat?Olyan érzés mintha kicsit izomláz lenne benne és mintha kicsit ülésnél elnyomódna és ez csak a jobb oldali combomnál van bal oldalt
2022. aug. 22. 10:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem egy másik szék segített. Az előző nagyon nyomta a lábam, gyakran el is zsibbadtak. Most egy másik székem van, ami kényelmes + le lehet engedni kellően.
2022. aug. 22. 11:22
 2/4 A kérdező kommentje:
Megszabad kérdezni,hogy milyen szék segitett?Illetve esetleg sportolsz e melléje valamit?
2022. aug. 22. 11:29
 3/4 anonim ***** válasza:

Egy ilyen forgószéket vettem: [link]

De szerintem bármelyik ilyen jó lehet. Előtte egy konyhai, fa széken ültem, amin semmilyen párnázás nem volt.

Sportolni nem sportolok, napi 4-5 kilométert szoktam gyalogolni munkám miatt, ennyi az össz testmozgásom.

2022. aug. 22. 11:36
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.Szivesen fogadom más tanácsát is esetleg lehet ez sok üléstől való izomprobléma?Kevés testmozgás?
2022. aug. 22. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!