Lehetséges hogy nem tudok böfögni?
Figyelt kérdés
Nem tudok böfögni, és ha nagyon sok szensavas italt iszok, akkor hányingerem lesz tőle. Majd végül ez a hányás kijön egy nagy böfögés formájában és neha meg hányok is mellé. Elég kellemetlen szerintem. Meg nem is tudok egyszerre sok szénsavas italt meginni, másokkal ellentétben.2022. aug. 22. 02:55
1/6 anonim válasza:
Akkor ne idd.
Próbáld meg egy kis szódabikával. A szénsavas víz egészségtelen.
2/6 anonim válasza:
Tudsz böfögni. Mi a fenének iszol annyi szénsavas italt, ha tudod, hogy rosszul vagy tőle, mert a Zoli bírja?
Hülyeségre nincs orvosság.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat🫡
2022. aug. 22. 03:26
4/6 anonim válasza:
Ismerek olyat, aki nem tud böfögni, vagy csak picit. Ő nem iszik szénsavasat lehetőség szerint.
5/6 anonim válasza:
A feleségem se tud böfögni. Nem is nagyon iszik szénsavasat, ha meg igen, csak felpuffad tőle.
6/6 anonim válasza:
Nekem is ez a gondom, ez egy rendellenesség, az a neve hogy r-cpd. Ennek utána tudsz nézni, remélem tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!