Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A budapesti metrózás rontja...

A budapesti metrózás rontja hallást?

Figyelt kérdés
Én vidéki vagyok, mikor néha Pesten vagyok, mindig feltűnik, hogy mennyire fülsüketítő a metró, pláne az M3-as. Ha valaki napi szinten metrózik, akkor ez károsíthatja a hallását?

2022. aug. 20. 20:51
 1/3 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Nem tudom, de az biztos, hogy hangos nekem is. Kb. 20 éve mindennap azzal kell mennem sajnos. Hallásom romlott szerintem, de hogy ez mi miatt van azt nem tudom.
2022. aug. 20. 20:57
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem érzem semmivel sem alátámasztottnak a hipotézist. Semmit nem változott a hallásom, holott a 80as évektől kezdve használom.

Semmiben nem más az M3 mint az M4... az M1 kicsit hangosabb szerintem, a többi ugyanaz...

2022. aug. 20. 21:01
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem csak a metróval való utazás befolyásolja ezt, szerintem, hanem a városi közlekedés-forgalom hangja, illetve mennyire hangosan hallgatja valaki fülhallgatóval a zenét pl.: az is hatással van a hallásunkra.
2022. aug. 21. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!