Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Eltört, vagy megrepedt a...

Eltört, vagy megrepedt a barátom keresztcsontja. Van valami ötletetek rá, hogy elmúljon a fájdalom?

Figyelt kérdés
2010. szept. 23. 21:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát fájdalom csillapítóról nem halottál. S nem ártana egy rtg sem.
2010. szept. 23. 21:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Inkább menjetek az ügyeletre és röntgeneztessétek meg. Ne nagyon ficánkoljon addig, mert nem lehet tudni mi történt a keresztcsontjával. Jobb előretekinteni, mint aztán jajveszékelni, hogy nem mentetek az ügyeletre.
2010. szept. 23. 21:26
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Velem három éve a kis aluminium létra dőlt el, eltört a keresztcsontom. Nem mindjárt mentem orvoshoz, azt hittem, csak zúzódás, elmúlik. Egyre jobban fájt, a lábam se tudtam emelni. Doki a sebészeten megnyomkodta, ugrottam az ággyal együtt. A röntgen szerint harántirányú törés, nem mozdult el szerencsére. A mai napig érzem, nagyon súlyt emelni nem tudok. Mégiscsak gerincsérülés, azonnal menjen el orvoshoz.
2010. szept. 23. 21:30
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok: hetekig kellett kenegetni, két naponta fájdalomcsillapító injekciókat is kaptam két hétig. Menjetek el a sebészetre mielőbb.
2010. szept. 23. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!