Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lehet valami valami bajom a...

Vv2020 kérdése:

Lehet valami valami bajom a későbbiekbe 9 Extasy-tól?

Figyelt kérdés

Spoiler szégyelem is az egészet ezelőtt mindig tudtam a mértéket csak az este valami félre csúszott, a 3. tabi után.(Fel is hagytam minden hasonlóval is, és igen nem az első volt max félévente ha valamit szerzek, plusz amugy tabi után ez előtt eddig se volt semmi le jövőm.

Röviden a lényeg az egész most vasárnap kezdődött (08.14) és három tabi-ig emlékszek azután képszakadás olyan értelembe hogy nem emlékszek mikor vettem be a maradék a 7-et.Spoiler ithon voltam és csak feküdtem, ezen kivül meg egész hétfő reggel 10-11 ig voltak tripjeim meg halucinácíóm(jah és igen egész éjszak izadtam mint aki egy szónába van konkrétan). Aztán délután be mentem munkába és majd csak este munka után aludtam. A lényeg az hogy tényleg de semmi le jövőm nincs eddig. Inkább felvagyok dobva , de nemelszálva vagy nincsenek világ megvaltó gondolataim semmi, csak simmán jobb a közérzetem. Ugy is mondhatnám mint ha mi sem történt volna vasárnap este na jó hétfőn azért jobban izzadt a homlok az igaz. Meg meg ittam kb hatliter vizet és majd csak kedd reggel kellet mennem le engedni.

2022. aug. 17. 02:08
 1/1 anonim válasza:
98%
Az a legnagyobb probléma ezekkel hogy fogalma sincs az embernek mi van benne, viszont az elkövetkezendő időben próbáld a szervezetedet erősíteni vitaminokkal főleg kálcium, magnézium stb de ezekkel valószínűleg tisztában vagy ha már nem az első volt, ha bármi problémát éreznél, amit úgy gondolsz hogy nem stimmel, menj dokihoz és mond el mi volt, jobb biztosra menni. Viszont lehet hogy gyenge volt ami valószínűleg nem fog semmit sem okozni azon kívül hogy legyengül a szervezeted
2022. aug. 17. 04:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!