Mittudomen721 kérdése:
Zsibbadnak a labaim hova forduljak?
Figyelt kérdés
Holnap lesz egy hete hogy zsibbadnak a labaim. A belso combjaim es a vadlim belso oldala. Haziorvosnal voltam de semmi..2022. aug. 14. 20:33
1/5 anonim válasza:
A semmi mit takar? Mit mondott? Egyébként akkor menj mégegyszer egy másik orvoshoz, most akár egy kórházba. Fix hogy van pár hülye doki, jobb biztosra menni. Tehát azt javaslom menj el
3/5 anonim válasza:
Nincs más utad,mint vissza a házi orvoshoz,vagy magán rendelés .
Utalni csak a házi orvos tud .
4/5 anonim válasza:
Lehet sporttól-nem fogom falra festeni az ördögöt, ez nekem neurológiás jellegű. Lehet B-vitamin hiány is... Fordulj neurológushoz. Ha ő nem válik be, reumatológus...
5/5 anonim válasza:
Szerintem neurológiára, nekem magnézium hiánytól zsibbadt a kisujjam, meg a vádlim
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!