Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az oltásról?

Mi a véleményetek az oltásról?

Figyelt kérdés

2022. aug. 11. 17:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
80%
Nekem is az a velemenyem, hogy felboritja az immunrendszert! Az en ismeretsegi koromben komoly nogyogyaszati problemakat okozott! Kedves 1-es leirnad a muteteket?! Kerlek szepen!
2022. aug. 12. 09:36
 12/18 anonim ***** válasza:
87%

Én eleinte nagyon oltáspárti voltam, hittem annak biztonságosságában, hatásában.....aztán jöttek a valós életből a tapasztalatok.

Az első két adag Pfizer után pár héttel vettem észre, hogy felerősödött a savas refluxom. De akkor még nem gyanakodtam. A 3. adag után viszont 1 héttel olyan mértékben, hogy a nem elhanyagolható tünetek miatt több rendelésre is el kellett mennem (először egyenesen azt hittem, hogy a szívemmel volt gond, szerencsére nem).

Az anyám, még ha kis adagban is, de szívritmusszabályozó gyógyszert szed a 3. oltása óta. Nem 100%-os az összefüggés, mert előtte 1-2 éve kezdődhetett nála a probléma és a családban többszörösen is megvan a hajlam, de hogy a 3 adag Pfizer ezt is felerősítette, arra nagyjából mérget vehetünk. A magánrendelésen őszintén megmondták neki, hogy az oltás szerepet játszhatott a probléma súlyosbításában (értsd: előrébb hozatalában), nem is kell áltatni magunkat.

Szóval elhiszem, hogy a Covid akut szövődményeivel szemben véd bizonyos mértékben, de hogy ezt az előnyt számos embernél kiütik ezek a nem kívánt mellékhatások. Arról se feledkezzünk el, hogy a társadalmak nagy része átesett már a fertőzésen és a domináns variánsok kisebb eséllyel okoznak súlyos megbetegedést, szóval az előny-kockázat elemzés nagymértékben megváltozott. De ezt a fősodratú média véletlenül sem fogja szajkózni.

Nem zárkózom el attól, hogy újra beoltassam magam még az életben, de a Pfizer (és így a Moderna is, mint mRNS oltás) kiesett nálam a pixisből. Továbbá, mivel nemrég kaptam el másodszor, per pillanat semmi értelmét nem látom.

2022. aug. 12. 10:19
 13/18 anonim ***** válasza:
90%
Méreg
2022. aug. 12. 21:30
 14/18 anonim ***** válasza:
93%
Az, hogy nem a mesterséges, 0,2% halálozási rátájú covidra van, hanem egészen másra. Gyönyörűen átvágták az emberiséget.
2022. aug. 12. 22:12
 15/18 anonim ***** válasza:
80%

Melyik oltásról?

Mert van ami ténylegesen megvéd. Mondjuk a tetanusz, veszettség elleni stb. Ezek már évtizedek óta jelen vannak és ha megkapod akkor az adott betegség kockázatát közelítőleg nullára csökkenti, éveken át tartó hatással.

Ami a covidnál ment az pont nem ilyen. Ott gyakorlatilag a statisztikával való t0szogatásról szólt az egész. Sem megbetegedést, sem a terjesztést nem gátolja, csak elvileg csökkeni a kockázatot. Ez még nem is lenne para, de minden konkrét adatot úgy titkosítanak mint ha háborús haditerv lenne. Gyakorlatilag az egész EU-s vakcina beszerzés annyira pofátlanul zajlott amit még a NER is megirigyelne. Ezek után bízzak meg benne?

Nálunk a családi mérleg, hogy 1 rakon került az oltás napján a kórházba és azóta a meglévő betegségei nagy mértékben súlyosbodtak.

Szóval nem hatásos és nem biztonságos. De ha valaki szeretné menjen nyugodtan 4 havonta.

2022. aug. 16. 01:59
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
Mi az oltás véleménye rólam?
2022. aug. 23. 13:02
 17/18 anonim ***** válasza:
82%
Amúgy 3-at már "önkéntes alapon" kért a munkahelyem tőlem, többet biztos nem olt be senki. A lóf*sznak is van vége.
2022. aug. 23. 13:05
 18/18 anonim ***** válasza:
62%

Közben átestem a covidon. Az összes oltott ismerősömtől azt hallgattam, mekkora mázlista vagyok, ők sokkal jobban megszenvedték. Hát, szerintem nem mázli, csak józan ész.😉

2022. aug. 23. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!