Aki Budapesten él, nem irritálja a tüdejét, orrát, szaglását, közérzetét a mindenhol jelen lévő cigarettaszag, füst?
Bárhol megy az ember, folyamatosan cigaretta füstöt kell szívni.
+ a kipufogógáz de most a cigi a téma.
Mindig örülök ha valaki rágyújt mellettem, mert legalább elnyomja a melegben mindent betöltő csoves- és hugyszagot.
Közben reménykedem hogy a füstben lévő aldehidek és egyebek fertőtlenítik is körülöttem a levegőt.
Én is itt nőttem fel!
Csak hogy immár kb. 2-6 havonta jövök vissza és most le vagyok döbbenve.
A kösz, szutyok, elmaradottság, Budapest szándékos kivéreztetése.....
Én nem látom koszosnak, szóval ezzel nem ertek egyet....
Cigivel se találkozok olyan gyakran, pedig elég sokat mászkálok a városban. De ha meg nagyon zavar, akkor leelőzöm az illetőt vagy kikerülöm.
"Bárhol megy az ember, folyamatosan cigaretta füstöt kell szívni."
folyamatos cigifüst? hol? vidéken nőttem fel, de egy jó ideje a fővárosban élek - nem látok különbséget: a buszra várva, a kocsmateraszon ülve, stb. vidéken is ugyanúgy előfordulnak a közelben bagósok. egyetlen különbség jut eszembe, amikor a HÉV-ről leszállva egy-két kemény függő egyből rágyújt, és a tömeggel együtt haladva szívhatod a füstjüket - de ez maximum két-három perc.
a forgalmas utak mellett rossz a levegő, de a nap legnagyobb részét nem ott töltjük. ha átlagos budapesti vagy, jó eséllyel egy sima panel lakótelepen élsz, ami maximum az épületek számában különbözik bármelyik vidéki lakóteleptől. de még a belső kerületekben is elég sok a nagyobbrészt csendes és nem túl forgalmas utca (kutyaszar, az mondjuk van bőven)
amúgy szerintem még mindig elviselhetőbb a főváros levegője, mint egy átlagos magyar falué a fűtési szezonban. (abba meg bele se merek gondolni, idén télen mi várható a mostani gázpiaci helyzet mellett)
A cigifüst kevés helyen zavar, valószínűleg teljesen elnyomja a csövesszag, meg a kipufogófüst.
Ocsmány hányadék már ez a város, teljesen élhetetlen. Mindenhol csak szmog és dugó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!