Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni hirtelen...

Mit lehet tenni hirtelen kialakult szívritmus zavarral?

Figyelt kérdés
Voltam háziorvosnál, csinált EKG-t meg elküldött kardiológushoz, ahová novemberre kaptam időpontot. De mióta múlt héten voltam a dokinál, tegnap este és ma reggel megint visszajött a szabálytalan szívverés. Tegnap este vagy 2 óra kellett neki mire elmúlt. Egyébként magától szokott elmúlni, csak kell neki idő.
2022. aug. 9. 07:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Vannak manoverek. Ha jol emlekszem valami valsar vagy ilyesmi a neve keress ra. Ha otthon leszek kikeresem elmentettem regen a videot.
2022. aug. 9. 09:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Barmilyen banalisan is hangzik de “ra kell sportolni”. Pl ha tarsashazban laksz akkor menj ki 10 percet lepcsozni, ha nem akkor menj ki picit kocogni. A szervezet utana visszaallitja magat a normal es szabalyos pulzusra.
2022. aug. 9. 15:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Na youtube, modified valsalva maneuver.
2022. aug. 9. 18:57
 4/4 anonim ***** válasza:
3- koszi, szerintem ezzel sokaknak segitettel! :)
2022. aug. 10. 01:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!