Fejfájás hetek óta meg orrvérzés mire utalhat?
Figyelt kérdés
Néha a hátam is fáj és zsibbadnak az újaim?2010. szept. 23. 13:07
2/7 anonim válasza:
Én is a magas vérnyomásra gondolok.
3/7 anonim válasza:
Hogy annyi eszed sincs mint egy marék lepkének, hogy orvoshoz menj esetleg.
4/7 anonim válasza:
Az az állapot, ahol a magas vérnyomásra a szervezet orrvérzéssel "reagál", illetve ilyen fájdalmakkal jár, nagyon sürgős orvosi ellátást igényel. Nem akarlak megijeszteni, de azonnal menj orvoshoz. A legjobb esetben is gyógyszeres kezelésre van szükséged. Nem tudom, hogyan tudtál eddig tétlen maradni ezügyben.
5/7 anonim válasza:
magas vérnyomás és azért nem kaptál még agyvérzést, mert a szervezeted van olyan okos, hogy az orrodon kiküldi a vért, hogy csökkenjen a nyomás a koponyában. Orvos, feltétlenül, ha ne akarsz agyvérzést vagy stroke-ot.
6/7 anonim válasza:
Remélem kedves kérdező már nem vagy a gép előtt, hanem az orvosnál! Ne játssz az életeddel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
7/7 anonim válasza:
Legkozelebb amikor hasonlot tapasztalsz, akkor az orvost kell feltarcsazni, es nem ezen a forumon traccsolni!
Magas vernyomas, es az a jo amikor elindul az orrod verre,
ugy, hogy szerencses voltal most!
Menj orvoshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!