Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Betaloc zok 50 tapasztalatok?

Betaloc zok 50 tapasztalatok?

Figyelt kérdés
13 hetes kismama vagyok , belgyógyászatra kaptam beutalot csináltak ekg -t ,vérnyomást mértek.. elmeséltem hogy fél éve sziv és pulzus problémám van (erősebben es gyorsabban vert a szivem s az is előfordult hogy *kihagyott* ) mostanában már csak nyugalmi állapotban érzem hogy erősebben ver illetve van h a semmitől fel megy a pulzusom úgy 120 + ra..ezért írta fel a doktornő ezt a gyógyszert, de őszintén tartók tőle hogy szedjem.. egy hogy terhes vagyok kettő nincs jó tapasztalatom a béta blokkolokal..valakinek véleménye a gyógyszerről?(23 éves vagyok)

2022. aug. 2. 10:48
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is kellett szednem anno 18 évesen, igaz, nem voltam terhes, csak tachykardiám van, meg akkor éppen az érettségi miatt is volt bennem egy nagy adag stressz, de azért valamennyit segített. Terhesség alatt is nyugodtan szedheted, különben fel sem írták volna.
2022. aug. 2. 10:57
 2/2 anonim ***** válasza:

Terhesség alatt nem tudom, de sztem semmi gond nincs belőle. Én részemről fáradékony voltam tőle. Gondolom ahogy vitte le a vérnyomásom 100/40-re, pulzus kb. 70-80.

Mennyi a vérnyomásod, és hány mg-osat írtak fel?

2023. márc. 16. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!