Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha a nőgyógyász csinál velem...

Ha a nőgyógyász csinál velem vmit arról a háziorvosom tud?

Figyelt kérdés

Itt most arra gondolok, hogy 72 órás fog.gátlót vettem be.És azóta nem merek orvoshoz menni, mert félek, hogy tudja, és nem veszi jó néven, vagy felelőtlennek néz (pedig egyáltalán nem erről van szó).

Úgy gondoltam ezt, hogy van egy kórlapja minden embernek, amihez bármelyik orvos hozzátehet, és megnyithat...mert amikor kaptam a receptet, akkor gépen elkérték a taj számom, a lakhelyem és a nevem.Nagyon izgulok.Nem szeretnék úgy orvoshoz menni, hogy bármi kiderülhet...

Köszönöm!

16/L

2010. szept. 22. 18:42
 1/7 anonim ***** válasza:
nem tudhat róla.
2010. szept. 22. 18:45
 2/7 anonim ***** válasza:

nem tud róla a háziorvosod.

csak a nődokid gépén vannak az adataid és nem küldözgeti el senkinek.

2010. szept. 22. 18:46
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Ez nagyon megnyugtató:):)
2010. szept. 22. 18:47
 4/7 anonim ***** válasza:
Ne nagyon használd gyakran a 72 órásat, mert komolyan növeli a rák kockázatát! Azért sem ajánlja senki...
2010. szept. 22. 18:52
 5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon nem használtam.Csak 1x.A párommal voltunk együtt és az volt az első mind2nknek.Jó mindent nem tudtunk a gumi kivételéről és így történt...De mostmár okosabbak vagyunk és remélhetőleg nem fog többet ilyen előfordulni.
2010. szept. 22. 19:02
 6/7 anonim ***** válasza:

a házidoki nem fogja tudni ha te nem mondod neki.

egyébként én személy szerint felnőttesebb gondolkodásnak tartom azt hogy megtörtént egy ilyen baleset és inkább kértél egy 72 órásat, mint hogy egy hét mulva itt írogass, hogy "ettől lehetek terhes?"

2010. szept. 22. 19:35
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Ez nagyon jól esett!:)
2010. szept. 24. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!