Normix tabletta puffadásra segített?
Nem haziorvos irta fel ,nem is ertem miert irtal ide ,amikor csak tapasztalatok miatt irtam ki a kerdest ,mert ez egy eleg kis eros gyogyszer:)
Sok egeszseget, de ne irj mar ide!
Szia!
Ma tartok az 7. napnál a 9ből. Ma vettem észre ,hogy mintha gyorsabban lemenne a puffadásom. Felpuffadok még mindig evés után ,viszont nem kell 8-9 óra ,hogy elmúljon. Elég 4 ,ami nekem már fontos változás. A feszítő teltség érzeten biztosan segített, ami pár falatoknál is volt már nekem.
Ha nem is fogja ez megszüntetni a problémát ,mert sajnos nem hiszem ,hogy kivizsgálás nélkül (nekem még nem voltak vizsgálatok, először ezt kaptam ,majd várok egy hónap probiotikumos kúrával, aztán egy hónap probiotikum mentesség kell a vizsgálatok előtt) ez lenne a megoldás.
Ami biztos nem jön rosszul a gyomor fertőtlenítés kb..én arra kaptam
Remélem neked megoldja a panaszoda!
es az elsonek en is leirnam, nem tudom multkor miert nem irtam
Nagyon nagy ut volt nekem az ,hogy egyaltalan kapjak beutalot gasztroenterologiara, mivel sovany vagyok ,azt gondoltak h csak nyafogok
Az meg h maganba elmenjen az ember egy ilyennel a kivizsgalasok megutik a 300 ezret ,de akkor meg lehet h abbol nem derul ki es meg lesz az meg szebb osszeg is ugye
Az meg h allamiba jo orvoshoz kerulsz e ,aki nem csak hasra utesre ad valamit ,amitol meg talan nagyobb bajt csinal ,az szerencse kerdese
Nem az orvosokat bantom ezzel, en ertem h miert ilyenek
Csak h ertsd h miert kutatja fel a netet az ember ,ha felirnak neki egy gyogyszert
Volt mar olyan h nagyon komoly gyogyszert kaptam es nem is azt kellett volna es meg mindig iszom a levet
Orulok h neked ilyen tapasztalataid nincsenek,mert ha lennenek nem irtal volna ilyet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!