Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Béta blokkoló gyógyszer...

Béta blokkoló gyógyszer túladagolása mit okozhat?

Figyelt kérdés
Én nem szeretném túladagolni csak kíváncsi vagyok mert eléggé leviszi a pulzust ha valaki sokat vesz be megállhat tőle a szív? Mennyire veszélyes gyógyszer ebből a szempontból?

2022. júl. 29. 21:42
1 2
 11/11 anonim válasza:

Utolsó válaszoló,

Örülj annak hogy te még sosem voltál olyan krízis állapotban, amikor semmi más kiutat nem láttál csak a halált.

Hidd el hogy aki ilyen állapotban azt a döntést hozzá hogy elveszi magától az életét nem jó kedvében teszi,

Ilyenkor az ember beszűkült tudatalatállapotban van, és nem biztos hogy már tud tisztán gondolkodni.

Biztos vagyok benne hogy akár a te életedben is bekövetkezhet olyan trauma, ami után semmi más nem jut eszedbe, és nem gondolkodású csak megteszed, mert a tragikus módon elhunyt szeretteid után akarsz menni mert nélkülük nem tudsz élni...

Addig örülj amíg nem tudod hogy én mit éreztem, örülj hogy nem ismered azt az érzést, állapotot ami az öngyilkossághoz vezet.

Egyébként, a kérdező feltett egy kérdést, én erre válaszoltam neki, mert saját tapasztalat alapján tudtam válaszolni.

2023. nov. 5. 18:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!