Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Milyen vélemények vannak a...

Milyen vélemények vannak a Valeriana drazséról? ér valamit?

Figyelt kérdés
2008. dec. 20. 22:44
 1/4 anonim ***** válasza:
49%
anyum szokta ezt ezt szedni, azt hiszem, akkor ha a szive faj. Elegge regi tabletta, szerintem vannak sokkal jobbak is, mert mindig tobbet kell bevennie, hogy hasson valamit.
2008. dec. 21. 00:17
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Természetes növényi alapú, kíméletes enyhe nyugtató-altatótabletta, macskagyökér kivonat a hatóanyaga. A hatás érdekében többet kell belőle bevenni, 3-at kb. Enyhe álmatlanságra, nyugtalanságra jó, inkább sztem placebo szinten működik (bebeszéled magadnak hogy hatott). Komolyabb szorongásnál, súlyos alvászavaroknál természetesen hatástalan. Én ezt tapasztaltam.
2008. dec. 21. 15:16
 3/4 anonim ***** válasza:

Így van ahogy az előttem szóló írta.Én vettem be olyan mintha meginnál egy felest.Szorongást nem old,csak elbódít.

Rendszeres alkalmazásra nem jó,csak akkor elég egy ilyen készítmény ha időnként van használva.

2008. dec. 22. 08:06
 4/4 anonim ***** válasza:
2010. febr. 1. 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!