Hogy lehet elviselhetőbbé tenni ezt a forróságot ha gipszben vagyok?
Figyelt kérdés
Mondhatni tokától bokáig gipszben vagyok, és nagyon szenvedek, bármilyen praktikák szívesen veszek.2022. júl. 26. 11:14
1/7 anonim válasza:
Ha a teljes tested gipszben akkor hogy tudsz írni? Hogy mozogsz? Egyáltalán mit csináltál hogy idáig jutottál?
Ez így elég hihetetlen számomra, csak úgy egy embert nem gipszelnek be tetőtől talpig.
2/7 A kérdező kommentje:
A lábam van gipszben…. Csak az teljesen.
2022. júl. 26. 11:22
3/7 anonim válasza:
Sehogy, ez már gipsz nélkül is elviselhetetlen, talán ventillátor a lábadra, de a viszketésre az nem hat, fiamnak vonalzóval vakargattuk a gipsz alatt. :-)
4/7 anonim válasza:
Nagyon nincs mit csinalni...nekem is gipszben van a labam, probalok huvosebb helyeket kapni...eleg keves sikerrel☹️
Veled mi történt?irhatsz privatba is
5/7 anonim válasza:
Semmit, ki kell bírni.
Körkörös már vagy csak sin?
Engem ma gipszeltek át teljes gipszbe, ez mèg rosszabb.. mondjuk én agyhoz vagyok kötve, két gipszcsizmával.
6/7 anonim válasza:
Mikor két hazug találkozik... Akarom mondani mikor a gipszfétises saját magával beszélget...
7/7 A kérdező kommentje:
Rendes fehér gipszem van, ha erre gondoltál… Veled mi történt hogy két lábad is gipszben?
2022. júl. 29. 22:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!