Plazmaadás miatt lehet vagy más miatt?
Figyelt kérdés
149x adtam eddig életem során plazmát, ugye arról kaptam tájékoztatást, hogy semmiféle egészségkárosító hatása nincsen. Mostanában nem voltam túl jól, ezért 2 hónapja leálltam kicsit a plazmával, elmentem egy teljes vérképre. Az összefehérjém 2 hónapja volt 52-es. Vizsgáltattam vitaminszinteket is és hiány van kb 8 féle vitaminból. Azt mondta az orvos, hogy ez már alacsonynak számít és menjek vissza 2 hónap múlva megint vérképre, addig szedjek multivitamint. 1 hete mentem, ma jöttek meg az eredmények, a fehérjém 37-es, a vitaminszintjeim nem álltak vissza és mintha fogékonyabb lennék a fertőzésekre is. Nem teljesen értem, mivel a legutolsó vérkép óta nem adtam plazmát (nem is adhatnék ilyen értékkel) így emelkednie kellene, már ha a plazma adás miatt rosszak az értékek, de nekem gyanús hogy nem a plazma miatt mert a plazmaadás egy természetes dolog, olyan mint egy véradás, ott sem lehet bajod. Szóval nem tudom mit tegyek, hova lehet ilyennel menni?2022. júl. 22. 00:15
1/2 anonim válasza:
Olyat nem csinálnak, ami ártana, szigorúan szűrik ki adhat vért/plazmát , pl bizonyos testsúly alatt sem szabad, pont azért, hogy ne legyen gondja senkinek belőle.
2/2 anonim válasza:
ez nem a plazmaadás miatt van
normálisan táplálkozol? minőségre, és mennyiségre is?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!