Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Plazmaadás miatt lehet vagy...

Plazmaadás miatt lehet vagy más miatt?

Figyelt kérdés
149x adtam eddig életem során plazmát, ugye arról kaptam tájékoztatást, hogy semmiféle egészségkárosító hatása nincsen. Mostanában nem voltam túl jól, ezért 2 hónapja leálltam kicsit a plazmával, elmentem egy teljes vérképre. Az összefehérjém 2 hónapja volt 52-es. Vizsgáltattam vitaminszinteket is és hiány van kb 8 féle vitaminból. Azt mondta az orvos, hogy ez már alacsonynak számít és menjek vissza 2 hónap múlva megint vérképre, addig szedjek multivitamint. 1 hete mentem, ma jöttek meg az eredmények, a fehérjém 37-es, a vitaminszintjeim nem álltak vissza és mintha fogékonyabb lennék a fertőzésekre is. Nem teljesen értem, mivel a legutolsó vérkép óta nem adtam plazmát (nem is adhatnék ilyen értékkel) így emelkednie kellene, már ha a plazma adás miatt rosszak az értékek, de nekem gyanús hogy nem a plazma miatt mert a plazmaadás egy természetes dolog, olyan mint egy véradás, ott sem lehet bajod. Szóval nem tudom mit tegyek, hova lehet ilyennel menni?

2022. júl. 22. 00:15
 1/2 anonim ***** válasza:
78%
Olyat nem csinálnak, ami ártana, szigorúan szűrik ki adhat vért/plazmát , pl bizonyos testsúly alatt sem szabad, pont azért, hogy ne legyen gondja senkinek belőle.
2022. júl. 22. 00:35
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

ez nem a plazmaadás miatt van

normálisan táplálkozol? minőségre, és mennyiségre is?

2022. júl. 22. 00:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!