Lehet-e az ACCU-CHEK Instant mérési adatait két külön személyhez hozzárendelni?
Az ACCU-CHEK Instant készüléket összekapcsoltam a PC-n lévő Smart Pix szoftverrel. Az adatokat át lehetett tölteni. A gondom az, hogy ketten is végzünk vércukormérést, de nem tudom megoldani, hogy a megfelelő adatok a megfelelő beteghez legyenek társítva.
A szoftverben be van állítva a két személy, azonban a letöltéskor minden adat az éppen aktuálisan hozzárendelt beteghez kerül, függetlenül attól, hogy kin végezték a mérést (az igaz, hogy a készülékben sincs mód több személy hozzárendelésére).
Az is megoldás lenne, ha a szoftverben lehetne szétválogatni az eredményeket, de én ilyet nem találtam.
Tudna-e valaki segíteni?
Két patikában próbáltam segítséget kérni, de gyakorlatilag a szoftverhez nem tudnak hozzászólni. Sajnos a szoftver arra van kitalálva, hogy minden páciens saját eszközt használ.
Amúgy a különálló méréssorozatokhoz találtam egy nagyon nehézkes megoldást (a Napló pontban ideiglenesen le lehet tiltani az egyik személyhez tartozó adatokat, ekkor csak a másik személy adatai alapján készülnek grafikonok stb.), de ez kb. az az eset, amikor azért veszünk két mosógépet, hogy ne billegjen a mosóteknő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!