Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Véres széklet mi a tehendő?

Véres széklet mi a tehendő?

Figyelt kérdés
Alvadt véres a székletem. Mitől van ez?de csak a végén az elején még nem véres.
2010. szept. 21. 19:02
 1/9 anonim ***** válasza:
ha fekete akkor gyomorvérzés... menj orvoshoz amig el tudsz menni. engem a mentő vitt, szal tapasztalatból beszélek =D
2010. szept. 21. 19:05
 2/9 anonim válasza:
Az is lehet, hogy vérhas, ami ugyan nem minden esetben veszélyes, de remélem nincs igazam. Mindenképp fordulj vele orvoshoz, lehetőleg mihamarabb.
2010. szept. 21. 19:07
 3/9 anonim ***** válasza:
Véres széklet esetén mindenképpen orvoshoz kell menni, akár vastagbélrák is lehet, de lehet, hogy csak egy polip vérzik. Biztos, hogy vastagbéltükrözést (kolonoszkópiát) fognak csinálni.
2010. szept. 21. 19:13
 4/9 anonim ***** válasza:
Gasztroenterológushoz kéne fordulni,de mielöbb!Ha élénk piros lenne a vér szine akkor aranyérre gyanakodnék,de igy polip is lehet akár....
2010. szept. 21. 19:16
 5/9 anonim ***** válasza:
Ez aranyér is lehet. Az orvos majd megmondja, de villámgyorsn menj el hozzá.
2010. szept. 21. 21:26
 6/9 anonim ***** válasza:
Aranyérvél inkább friss vér szokott lenni, az alvadt vér nem túl jó jel. Minél hamarabb orvoshoz kell menni!
2010. szept. 21. 23:28
 7/9 A kérdező kommentje:
de nem fáj a hasam nem viszhket szúr fáj nem fogytam /híztam semmi sem
2010. szept. 22. 19:39
 8/9 anonim ***** válasza:

első vagyok. nekem sem fájt. először csak fekete székletem volt, pár nap múlva fekete hasmenésem, aztán köv reggel csak úgy folyt a feketeség mint a viz és szédültem már rohadtul... aztán még aznap be is ájultam a kórházban, mert tul sok vért vesztettem =) am gyomorfekélyem volt

20F

2010. szept. 22. 23:03
 9/9 anonim ***** válasza:
Ne itt akarj diagnózist kapni, hanem sürgősen menj el orvoshoz akár fáj, akár nem! Ha nem látod be, hogy ez a Te érdeked, akkor sötét vagy, mint az ágyúcső!
2010. szept. 22. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!