Normális hogy 2 nap után is mák szerű pöttyök vannak a wc papíron?
Figyelt kérdés
Pénteken délután ettem mákos kiflit egy jó adagot, azóta folyamatosan wc után ha megtörlöm magamat a wc papír mákszemes. Közben tegnap meg is jött és a görcsöléstől egy csomószor ment a hasam, meg ma reggel is 3x, de még mindig olyan, viszont a széklet normális színű. Van okom aggódni? Ez még mindig a mák, vagy valami más lehet? Azóta már vagy 10x biztos voltam wcn, azért furcsa, hogy nem ürül ki ennyitől.2022. júl. 17. 05:25
1/3 anonim válasza:
A bélfal tele van ráncokkal, nem egy sima falú cső.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor megnyugodtam.
Mert utána olvastam a neten, aztán mindenfélét olvastam... Rák, gyomorfekély, belső vérzés stb..
2022. júl. 17. 06:39
3/3 anonim válasza:
Nem lehet, hogy olyan a WC papír mintája?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!