Van ertelme a Tens keszuleknek?
Venni keszulok egyet ami arammal toltheto. De elvesztem annyi fele van.
Nyaki gerinc lroblemam van. Allitolag jo a feszult izmokra.
Fel is irt egyet az orvos de az mondjuk elemes.
Már receptre is felírnak ilyen készüléket?
Ami hatásos és rendesen lehet beállítani a paramétereket, az kb. 250ezer Ft. Ezek a 10ezres cuccok arra jók, hogy valamennyire az érzetedet javítják, de semmi hosszútávú haszna.
Kozben kivaltottam. Promed 100. Ausztriaban elek. Itt felirjak. 100 euro volt de visszakapom.
Amugy Amazonon 60 euro. Pf
Ki lehet probalni fejfajasra, hasfajasra is.
A paromnak segitett fejfajasnal.
En a nyakamra meg derekamra teszem. Artani nem art. Hatha segit is.
Promed 1000s. Rosszul irtam.
Promed TENS 1000 S, elektrisches Schmerztherapiegerät, Reizstromgerät, Nervenstimulationsgerät, Elektrostimulationsgerät, Schmerzlinderung [link]
6-os valaszolo. Az EMS Tensre gondolsz?
A futasnal figyelni kell arra (is) hogy milyen a láb. Van-e bokasullyedes vagy ludtalp stb...
En nem futok.
Csak onnan tudom hogy kiderult bokasullyedesem van es a fizioterapeuta azt ajanlotta vegyek stabilschuhet. Azaz stabilscipot ami a futocipoknel van. Mert van benne egy muanyag ami tartja a talp boltozatat vagy valami ilyesmi.
Ugyhogy most mar azt is tudom hogy ha nincs baja a labnak akkor neutral futocipot jell venni, ha van baj akkor stabilat. De persze ott is tobbfele verzio van nagyobb sulyra stb...
Jo hogy ezt igy 41 evesen tudom meg. Leszakad a derekam neha ezert nezte a labamat a fizios. Akkor mondta hogy pronaciom van. Igy hivjak itt a bokasullyedest. Meg jo hogy nem ment eddig tonkre a terdem.
Igaz 3 eve hiztam 12 kilot eleg gyorsan. Az nyomhatta szet a labam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!