Az alacsony vérnyomásra van valamiféle kezelés?
Nekem amióta eszemet tudom, hajlamos leesni. 90/60 felett nincs is tünetem, de alatta már igen, gyengeség, nehéz végtagok és fej.
A felmelegedés során tavasszal, nyár elején sokszor vagyok nagyon gyenge, akár az utcán is. Egy túl erősen fűtött lakásban vendégségben is elpilledek. Amíg otthon nem volt klíma, addig mindennapos volt a rosszullét. Egyhelyben állni meg garantáltan nem tudok 20-30 percnél tovább.
Az orvosok szerint nincs baj a pajzsmirigyemmel és igyak több vizet. Ez utóbbi egyfelől nem segít, másfelől így is 1,5-2 óránként pisilek átlagosan.
Koffeint másik alapbetegség miatt nem ihatok.
Tényleg nincs gyógyszeres kezelés alacsony vérnyomásra?
Ismert szívbetegségem 2 billentyű elégtelensége és van valami korai repolarizáció vagy mi az isten is.
Egyszerűen felfoghatatlan, hogy bármikori rosszullét veszélyével kell élni és az orvosok legyintenek.
Persze a többi alapbetegségemet sem képesek tünetmentessé se tenni. Oki kezelés meg nem is létezik. De ez más téma, csak bosszantó.
Elég sokat sportolok. De a probléma pont ugyanolyan, mint volt, amikor keveset sportoltam.
Nekem nem álmosság, hanem gyengeség. Pl otthon nyújtózkodom és mintha nehezek lennének a karjaim vagy az izmaim lennének rosszul vagy stb.
Legutóbbi hőhullámban az aluljáróból volt nehéz feljönni, nem volt energiám hozzá.
Jelentősen emelkedett.
Bár nem annyira foglalkozom a reflux-szal, iszom koffeint rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!