Ha nincs szappan + víz kezet mosni pisi után, akkor a kézfertőtlenítő elég?
Figyelt kérdés
És hány másodpercet kell várni mielőtt hat?
Elég egyszer átfertőtleníteni, vagy kétszer kell?
2022. júl. 8. 16:49
1/8 Kólauborkával válasza:
Elárulom, hogy tippre az emberek fele akikkel kezet fogsz egy nap (már, ha fogsz kezet) nem mossa meg vizelés után, valamikor lehetöség sincs rá.
Ezzel csak arra szeretnék utalni, hogy erre nincs “elöírás” csak egyéni szokások, úgy csinálod ahogy jólesik, bár én a legtöbb dologgal így vagyok.
2/8 anonim válasza:
Ameddig nem tudod megmosni, addig elég lesz a kézfertőtlenítő is, úgy olvastam, hogy kb 30 másodperc múlva hat.
3/8 anonim válasza:
A vizelet, ha nem beteg a gazdája steril.
Ez önmagában nem indokolja a kézmosást, de természetesen "megszokja" az ember tenni, ha rendelkezésre áll.
4/8 anonim válasza:
Az én farkam tiszta, a kezemet meg nem pisilem le.
5/8 Kólauborkával válasza:
5# remélem így gondolod akkor is, amikor a pincér nem most kezet vagy az aki csinálja a gyrosodat…
6/8 anonim válasza:
6.
Az attól függ, hogy az övé is tiszta-e?
7/8 anonim válasza:
Pisiles elott es utan is kezet kell mosni. Ha nincs lehetoseg jo a jezfertotlenito, de elotte is! A vizelet nem steril! Ez mar megdolt! Savas ez igaz, de nem steril!
8/8 anonim válasza:
A kilincset megfogod mielőtt pisilsz és utána is, az tele van bacival, teát előtte és utána is ajánlott kezet mosni, illetve ha arra nincs lehetőség, akkor jó a kézfertőtlenítő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!