Hogyan lehet eltüntetni az alkaromról a hegeket?
Szia!
Szerintem is a koromvirag krem jo!
En meg tudnam ajanlani a svedkeserut,
pl;en a svedkeserut hasznaltam gyerekeknek hojagos himlo utanni
hegekre ,es eltuntek!
Sok sikert!!
Nekem autóbalesetem volt és tiszta heges lett az arcom.
A Dermatix nevű szilikonos krémet használltam és alig láthatóak! ha mégis marad valami a Vichynek van egy nagyon erős korrektorja, ami direkt ilyen sebekre/hegekre/bőrhibákra való, és mellé egy fixáló púder. Nagyon sokat segít!
Szia.Elektro kozmetikákban vagy 1 csiszolás nevezetű eljárás.Ezt használjuk pattanásos bőrök korrigálására, simábbá tételére időnként tetoválások halványítására. (miro-derma-brasio a hivatalos neve)
Vichy termékek kozt van olyan ami direkt heg-gyógyításra fejlesztettek ki amit ha ultrahangal visznek be a bőrbe még hatásosabb.
Ha nagyon elkeserítő számodra a helyzet fordulj orvoshoz.
Ja és fel a fejjel.....a gondolataiddal ellentétben seni nem nézi...
Szia!
A kisfiamnak szétnyílt a homloka. Szerencsére nem kellettösszevarrni, de speciálisan ragasztották. Amikor visszavittem kontrollra, a sebész a CONTRATUBEX gél használatát ajánlotta, mivel a heg nem lett a legszebb. Vény nélkül kapható, még csak egy hete használjuk, de már látványosan javult. Kevésbé látszik, puhult és vékonyodott is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!