Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Fájhat attól a derekam, hogy...

Fájhat attól a derekam, hogy sosem edzettem külön hasra?

Figyelt kérdés
Sosem rángatózok a súlyokkal, nálam fontos a szabályosság. 2 és fél éve edzem, ez idő alatt egy kezemen meg tudnám számolni, mennyiszer hasaztam. Fáj a derekam, úgy a hétköznapokbam nem és edzésen sem, csak ha például leüllök és előre dőlök, mint ha feszülne az alsó hátam görcsösen. Ez lehetséges attól, hogy izomegyensúly bomlott fel, tehát nincs ami ellentartson a derekamnak, mert a gerinc körüli izmok jó vastagok azért.
2022. júl. 6. 06:26
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Ha hasazom guggolás előtt, akkor nem válok instabilabbá közben?
2022. júl. 6. 12:10
 12/13 anonim válasza:
Nem. Egész nyugodtan csináld előtte, bedurrannak az izmok megtelnek vérrel be vannak melegedve.. sokkal jobban dolgozik olyankor az izom :) és persze a sérüléseket kockázatát is lecsökkented vele.
2022. júl. 6. 12:13
 13/13 anonim válasza:
Csinálhatsz bonuszként törzshajlítást is egyébként, viszont azt azért nem írtam mert azzal szélesedik a törzsed, nem feltétlenül akar mindenki vastagodni. De ha gondolod néha az is mehet mellé :)
2022. júl. 6. 12:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!