Kell a kórházban jelenleg a maszk viselése?
Figyelt kérdés
2022. júl. 4. 18:29
1/10 anonim válasza:
A betegnek szerintem nem .Mindenki másnak elvileg kellene .
2/10 anonim válasza:
Kell a betegeknek is. Csak a kórtermekben nem kell a betegeknek egész nap hordani, de ha onnan kimennek, akkor már nekik is kell.
3/10 anonim válasza:
Fogorvosnál voltam a minap, ott kellett. Vigyél magaddal, biztos, ami biztos.
4/10 anonim válasza:
Fogorvosnál? Akkor hogy kezelte a fogad? Azon keresztül? Xd..
5/10 anonim válasza:
#4, sajnos akkor le kellett venni :-D
6/10 anonim válasza:
#4-es, nyilván addig leveszi...tudjunk már gondolkodni...
Kérdező, egészségügyi intézményekben sajnos kötelező továbbra is, immár zsinórban 2,5 éve.
De vajon OTT mikor törlik el? A Covidnak rég vége - mármint a járványnak, elenyésző számban vannak már csak betegek.
7/10 anonim válasza:
Pont most hozták meg a rendeletet, mától már nem kell.
8/10 anonim válasza:
#7. Tudnád linkelni? Én csak a szociális intézményekről olvastam, az egészségügyiekről nem.
9/10 anonim válasza:
Ja, most látom csak hetes. Cserébe amiért félreértelmeztél valamit, mindenkinek osztod a pirospacsit.
Egy igazi egyéniség vagy.
10/10 Ypszilon1980 válasza:
Nem kell hordani, csak ha közvetlen betegellátásban vagy, tehát diagnisztikán, viziten, ilyesmi, közös terekben nem kell.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!