Mi történhetett velem?
Figyelt kérdés
Felkeltem az ágyból,felálltam ,és hirtelen egyre jobban elsötétült a világ- ez nem meglepő ilyen többször előfordult már, mert vashianyos vagyok.Ma viszont nem csak ennyi volt.A sötétülés közben próbáltam a szemem nyitva tartani, de nem tudtam, mert lecsukódott.Ezután nagyon hevesen elkezdett verni a szivem es szédültem, ezért neki tamaszkodtam a falnak. Elkezdett sípolni a fülem,eközben rettenetesen szédültem. Ezután nagyon rosszul voltam,és nagyon nagy,és közeli zajokat hallottam.Csapódás,recsegés hangokat, nagyon hangos volt .Én eközben éreztem is mintha az agyam ide oda menne és rázkódna. Ezután pár perccel már elmúlt,viszont a szívem még továbbra is gyorsan vert. Valaki tudja mi lehetett ez?2022. júl. 4. 16:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!