Normál hajam mostanában kicsit szárazabbá vált,mit tegyek? többi lent
Akár legolcsóbb hajbalzsam a kínaiban 400-500 ft-ért. Gyógyszertárból ricinus olaj. Valamennyit vegyél ki a balzsam tubusából, és öntsd bele a ricinus negyedét vagy felét, majd keverd össze. Vidd fel a fejbőrödre, masszírozd be, hajadat se hagyd ki, de a lényeg a fejbőr.
Én este szoktam ezt eljátszani, fürdősapkát húzok a fejemre éjszakára (ami ugye több óra), de hagyhatod rajta 10-20 percig is, ameddig akarod. Aprólékosabb a hajmosás utána, de hatásos. DE nem azonnal. Nem kell naponta használni, 2-3 naponta vagy heti 1-2x, és utána néhány hét, egy hónap, és nem csak nem lesz száraz a hajad (bár ez szerintem utána is rögtön érződik, nem kellenek hozzá hetek), hanem növekedni fog és úgy az egész szebb, fényesebb lesz.
Ezek a 2in1 cuccok szerintem hülyeségek, most akkor vagy sampon vagy balzsam. Egy jobb balzsamban van valamilyen ápoló, hidratáló olaj, viszont ezeket fejbőrre nem ajánlatos kenni, mert hamar bezsírosodik tőle a haj, csak a hajvégeket érdemes vele bekenni.
Amúgy egy jobb minőségű, sűrűbb hajolaj (amibe nem csak szilikon van) is segíthet a száraz hajadon, de ezt is csak a hajvégeidre kend.
Ha viszont az egész hajad száraz, akkor hajmosás előtt tegyél rá hajápoló pakolást, amit rajta hagysz 20-30 percig, majd lemosod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!